Предизвикателства за висшата лига - как може да се самозабавляват артистите 5 поредни дни вкъщи Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват добре със себе си дните и нощите. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в домовете им, в навиците им и да се докоснат до емоциите им.

Следващият ни гост е писателката Ирена Иванова и нейното алтер его - Рене Карабаш. Тя е човек на перото, но въпреки това се изявява успешно пред камера, където печели множество престижни награди за главната роля на Гана във филма "Безбог". Същевременно е рамо до рамо с режисьора Стайко Мурджев във вихъра и магията на българския театър - в шеметното представление "Портретът на Дориан Грей", където е драматург и асистент-режисьор. Спектакълът бе номиниран за престижните награди "Икар" тази година в 3 категории. 

"Остайница" е дебютният роман на Ирена, чиито псевдоним е Рене Карабаш. Той ѝ носи престижната литературна награда "Елиас Канети".

Стихосбирката й "Хълбоци и пеперуди" е първородната й дъщеря, отличена с номинация Националната награда за поезия "Иван Николов" (2015г), което я нарежда сред най-младите номинирани поети в историята на конкурса.

Ирена Иванова се нарежда сред най-четените съвременни наши писатели, както и сред най-превежданите български автори. Убедени сме, че не скучае у дома и затова я проверяваме!