Предизвикателства за висшата лига - как може да се "самозабавляват" артистите 5 поредни дни вкъщи. Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват дните и нощите добре със себе си. Очакваме от звездите да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да разберат повече за техните навици и да се докоснат до емоциите им.

Следващото популярно име, осмелило се да отговори на провокацията ни и да отвори вратите на дома си за нас, допускайки ни в своята "крепост", е мъжът с един от най-разпознаваемите гласове - Краси Аврамов. Той е изградил успешна кариера както у нас, така и в далечните Съединени щати, където е прекарал повече от десетилетие. Захвърлил през 90-те години славата, която е постигнал у нас, той започва живота си от нула в Страната на неограничените възможности, за да може един ден цял Лос Анджелис да осъмне с неговия образ.

Днес човекът, докоснал се до едни от най-големите холивудски величия, ни позволи да надзърнем в неговото ежедневие. Оказва се, че Краси не е от хората, които просто не могат да скучаят, макар и затворени между четири стени. Той уплътнява времето си "обикаляйки широкия свят", а портал към пътешествията му е неговата кухня, в която той приготвя традиционните ястия на множество страни.

Певецът определено не обича да бездейства, ето защо използва свободното време, за да създава нови песни, а в това му начинание негов верен партньор е пианото. Освен това, във видеото Краси издава, че е подготвил голяма изненада за всички свои почитатели, наред с любителите на литературата - скоро на пазара ще излезе аудио вариант на автобиографичния му роман "Между два свята", записан с неговия глас.

Повече за дните на Аврамов - разберете от самия него!