Предизвикателства за висшата лига - как може да се забавляват артистите 5 поредни дни вкъщи?

Могат ли да са си самодостатъчни?

Страхуват ли се от момента, когато ще свикнат със себе си и може дори да започнат да си говорят сами? Няма грижи, защото точно това чакаме! DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват добре със себе си дните и нощите. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в домовете им, в навиците им и да се докоснат до емоциите им.

Нашата артистична седмица продължава с изключително симпатичната победителка от "Гласът на България" 2018 г. - Ния Петрова. Както всички, които са я гледали и слушали как пее, вече знаят, Ния е неподражаема. Такава си е тя и у тях, докато чисти прозорците - вече два пъти за периода, през който си е вкъщи и дори когато готви марокански ястия.

Вижте снимки на Ния >>

Певицата признава, че е успяла да си създаде доста по-здравословни навици, тренира с котките си и се учи да готви още по-добре, съветвайки се с книгата на Джейми Оливър. Относно социалните контакти - пие чай със съседката отсреща всеки ден в 17 ч. От разстояние, разбира се.

Но вижте и чуйте лично от Ния как запълва деня си на макс!