Предизвикателства за висшата лига - как може да се самозабавляват артистите 5 поредни дни вкъщи?

Могат ли да са си самодостатъчни?

Страхуват ли се от момента, когато ще свикнат със себе си и може дори да започнат да си говорят сами? Няма грижи, защото точно това чакаме! DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват добре със себе си дните и нощите. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в домовете им, в навиците им и да се докоснат до емоциите им.

Седмицата на предизвикателствата този път открива актьорът Севар Иванов, който бе номиниран за престижната награда "Икар" за водеща мъжка роля в представлението "Портретът на Дориан Грей" с режисьор Стайко Мурджев.

Познавате го още и като "най-младия" Левски, както го наричат, заради участието му в документалния филм на Камен Воденичаров - "105 минути София", където се въплъщава в Апостола. 

Севар Иванов е актьор на свободна практика, след като преди повече от година напуска Младежкия театър, на чиято сцена се изявява.

Снимка: Личен архив

Една от най-забавните му истории е за това как за малко да стане таксиметров шофьор (това сериозно!), след като се завръща от диво приключение в Бразилия и се оказва без работа. 

"Не се притеснявам от истината, не се страхувам от нея. Адаптивен съм до степен такава, че не само ще оцелея, но и ще го направя така, че на мен да ми е добре. Знам, че няма незаменими хора. Но давайки всичко от себе си, по някакъв начин внасям друга енергия в представленията, в които участвам. Усмихнат съм. Основната причина да се чувствам зле понякога съм самия аз. Усещането идва от моите възприятия. Просто понякога малките неща ги раздувам, малкото камъче става скала. А другите - грандиозните проблеми - разглеждам ги като нещо дребно и ги решавам", казва той.

И понеже казва, че е адаптивен - го проверяваме у дома, където знаем, че се грижи за едно бебе. Вижте какво разказва номинираният за тазгодишната награда "Икар".