Сватбата е своеобразно тържество на любовта. Свети Валентин пък е чудесен момент да направите мечтата си реалност, както и да кажете "да" на любимия човек. Някои звезди са избрали най-романтичния ден в годината, за да го направят личен празник. Представяме ви 6 двойки, които са се оженили в Деня на влюбените.

Вижте снимки >>

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Актрисата и бизнесменът се женят на 14 февруари 2009 година в Париж, а след това правят втора сватбена церемония в Италия.

Принс и Майте Гарсия

Страстният брак на Принс и танцьорката Майте Гарсия започва в Деня на влюбените в дома на певеца в Минеаполис през 1996 г. Двойката се развежда през 2000 г., но двамата остават много близки.

Embed from Getty Images

Шарън Стоун и Фил Бронстейн

На 14 февруари 1998 г. актрисата и американският журналист свързват живота си на тайна церемония в дома си. През 2003 г. двамата се развеждат, но остават приятели. Имат един осиновен син.

Адриана Лима и Марко Ярич

За Свети Валентин през 2009 година ангелът на Victoria's Secret Адриана Лима и баскетболистът Марко Ярич разменят брачни обети на церемония в Уайоминг. През 2014 година двойката се разделя. От брака си имат две деца.

Мег Райън и Денис Куейд

Подобно на Фара Фосет през 1973 г., Мег Райън се омъжва за Денис Куейд в хотел "Бел Еър" в Лос Анджелис на 14 февруари 1991 г. 10 години по-късно се развеждат.

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

Прочутият актьор и режисьорката си казват "да" на Свети Валентин през 2015 година на английския остров Уайт.