Адам Броуди, познат от ролята си в "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите", е сключил договор, за да бъде звезда в новия филм "The Kid Detective", в който ще му партнира Софи Нелис.

Броуди освен това ще бъде изпълнителен продуцент на филма. Става въпрос за комедия, чийто режисьор и сценарист е Евън Морган. Планирано е снимките да започнат в края на септември.

39-годишният Броуди, който наскоро се снима в трилъра "Докато смъртта ни раздели", ще се превъплъти в образа на детектив. След като е бил дете детектив, персонажът му поема първия си случай като възрастен детектив на 31 години, когато 16-годишна клиентка (Нелис) го наема, за да открие убиеца на приятеля ѝ, съобщи "Варайътиѝ", цитиран от БТА.

Адам наскоро разкри, че кой е режисьорът е един от главните фактори, когато сключва договор, за да се снима във филм.

"Сценаристът и режисьор е човекът, който дърпа конците в пресъздадения на екрана свят. Сценарият е много добър. Прецених, че ролята ми предоставя чудесни възможности като актьор. Страхотно е да си в представите на човек, когото смяташ за талантлив. Разбира се, обмислям и други въпроси, като например къде ще са и колко дълго ще продължат снимките, какъв ще е хонорарът ми. Радостен съм, че ми беше поверена тази роля“, каза Броуди.