Британската суперзвезда Адел се завърна на сцената с шоу в Хайд парк. Над 65 000 фенове пяха и се вълнуваха с нея, слeд като в началото на годината тя отмени планираните концерти в Лас Вегас, съобщава ВВЦ.

След толкова дълго време, в което не е имала изява на живо, самообладанието на певицата се пропука в мига, в който излезе пред многолюдната си публика. "Аз съм толкова щастлива и е толкова странно отново да съм пред почитателите си", каза тя на първия си концерт от пет години насам.

Вижте снимки >>

В началото на 2022 г. носителката на няколко награди "Грами" обяви със сълзи на очи ден преди първото си шоу в Лас Вегас, че не е готова за планираните ангажименти заради болни от Covid-19 членове на екипа ѝ. В телевизионно интервю за BBC One британката увери, че с екипа си работи изключително упорито, за да подготвят и потвърдят нови дати за концертите в Лас Вегас.

"Трябва да се състоят тази година, защото имам планове за следващата година", каза тогава тя.

Снимка: Getty Images

Сега в Хайд парк Адел заяви, че "много, много скоро" ще обяви новите дати за изявите си в САЩ.

По време на двучасовия концерт изпълнителката на "Easy on Me"бе изключително развълнувана от срещата с публиката, но и видимо облекчена от завръщането си на сцената.

тавам толкова нервна преди всяко шоу, но обичам да съм с вас", каза тя и добави, че знае колко много хора са разочаровани, че не са могли да я видят в Лас Вегас, "което е унизително за мен, но трябваше да взема това решение", обясни певицата.

Днес Адел отново ще се качи на сцената, а след това, както се надяват феновете й в Америка, ще бъде с тях и в Лас Вегас.

Снимка: Getty Images