Акцията срещу американският актьор Крис Нот продължава. След като бе обвинен от три жени в сексуално насилие, изпусна сделка за 12 млн.долара от продажбата на марката си текила, бе изоставен от агенцията си, и дали съпругата му ще продължи да живее с него е под въпрос, пристигна нова атака. Той бе уволнен от от телевизионния сериал "Закрилникът", съобщава "Hollywood Reporter", като се позова на изявление на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS. "Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала "Закрилникът", заповедта влиза в сила незабавно", се казва в съвместно изявление на двете компании. Той ще се появи в още един епизод.

Колежките му от "Сексът и градът" застават на страната на жените, претърпели насилие. Може да се каже, че Кери изостави Тузара. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис нарушиха мълчанието си в понеделник вечерта: ""Ние сме дълбоко натъжени да чуем обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които излязоха и споделиха своите болезнени преживявания. Знаем, че това е много трудно да се направи и ги поздравяваме".

Дали е виновен и в какво, ще решат магистратите, но това е поредният пример, че ако искаш да скапеш живота на някой известен, най-ефективно е да излезеш с обвинения в изнасилване. Самият Нот не отрича случаите, но уточнява, че това е било по взаимно съгласие - поканил ги е в апартамента си и е било логично че нещо подобно може да се случи. Обвинителките заявяват, че си спомнили случките, след като гледали 67-годишния актьор в "И просто така". Нервите на човека обаче са сериозно разклатени. Той се появи доста почерпен на ежегодното празнично събитие на радио SiriusXM's и се хвърли да целува водещият Анди Коен, вярно, с ръка върху устните му, но очевидно илюстрирайки какво се случва в живота му. 

Снимка: Getty Images