Актьорите Джейсън Момоа и Лиса Боне официално са разведени, предаде Асошиейтед прес.

Решението на съдията от окръг Лос Анджелис за прекратяване на брака на двамата актьори, разделени от години, влезе в сила във вторник.

Бракът на Боне и Момоа продължи повече от седем години, а те бяха двойка в продължение на 12 години, преди да се оженят.

Боне, чието истинско име е Лилакой Мун, подаде молба за развод през януари. В документите е посочена датата на раздялата на двойката - 7 октомври 2020 г., т.е. повече от три години по-рано. Двамата публично обявиха раздялата си през 2002 г.

Снимки на Джейсън Момоа и Лиса Боне>>>

Разводът е преминал възможно най-бързо и без спорове. Никой от двамата няма да получава финансова подкрепа, договорили са как да разделят имуществото си и ще имат съвместно попечителство над 16-годишната си дъщеря и 15-годишния си син, отбелязва Асошиейтед прес.

Момоа, който е на 44 години, е най-известен с ролите си във филмите "Аквамен" и "Игра на тронове", пише БТА.

Боне (56 г.) е звезда от "Шоуто на Козби" и неговия спиноф "Един различен свят".

Това е първият брак за Момоа, който разкри в социалните мрежи, че се среща с актрисата от "Хитман" и "Бащата на булката" Адрия Архона.

За Боне бракът беше втори. Преди това тя бе омъжена за певеца Лени Кравиц, с когото са родители на Зоуи Кравиц, припомня Асошиейтед прес.