Едногодишната връзка на 83-годишния актьор Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала вече е в миналото, като Нур вече е подала документи в съда, с които иска да получи пълно физическо попечителство над 3-месечния им син Роман.

От молбата й става ясно още, че тя се надява бащата на мъника да получи "разумни посещения", в които да вижда сина им. Припомняме, че за връзката на двойката се заговори през април миналата година.

Самият Пачино е баща на четири деца от три жени, като дъщеря му Джули, плод на любовта му с Джан Тарант, е с цели четири години по-голяма от последната му жена.

Според американските медии Нур била готова да сподели с Пачино попечителството над сина им и той да има възможността да изразява мнението си по отношение на образованието, религията, медицинското лечение и всичко свързано с отглеждането на Роман.

Тя не е изискала определена сума, която да получава за издръжка на бебето, като решението за размера й остава в ръцете на съда. Засега от правния екип на актьора няма реакция, която да показва, че той ще оспори някои от исканията на майката на четвъртото си дете.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Припомняме, че след новината за романса на Ал Пачино и Нур, медиите отвъд океана побързаха да разкажат за интересния подбор на партньори, които дамата е имала в миналото. Оказа се, че тя е имала връзки с рокаджията Мик Джагър, милиардера Никълъс Берггруен, актьора и режисьор Клинт Истууд. По всичко личи, че Алфала си пада по доста по-зрели мъже, затова и разликата във възрастта с Пачино, която е над 50 години изобщо не я е притеснила.