Едногодишната връзка на 83-годишния актьор Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала вече е в миналото, като Нур вече е подала документи в съда, с които иска да получи пълно физическо попечителство над 3-месечния им син Роман.

От молбата й става ясно още, че тя се надява бащата на мъника да получи "разумни посещения", в които да вижда сина им. Припомняме, че за връзката на двойката се заговори през април миналата година.

Самият Пачино е баща на четири деца от три жени, като дъщеря му Джули, плод на любовта му с Джан Тарант, е с цели четири години по-голяма от последната му жена.

Според американските медии Нур била готова да сподели с Пачино попечителството над сина им и той да има възможността да изразява мнението си по отношение на образованието, религията, медицинското лечение и всичко свързано с отглеждането на Роман.

Тя не е изискала определена сума, която да получава за издръжка на бебето, като решението за размера й остава в ръцете на съда. Засега от правния екип на актьора няма реакция, която да показва, че той ще оспори някои от исканията на майката на четвъртото си дете.

Припомняме, че след новината за романса на Ал Пачино и Нур, медиите отвъд океана побързаха да разкажат за интересния подбор на партньори, които дамата е имала в миналото. Оказа се, че тя е имала връзки с рокаджията Мик Джагър, милиардера Никълъс Берггруен, актьора и режисьор Клинт Истууд. По всичко личи, че Алфала си пада по доста по-зрели мъже, затова и разликата във възрастта с Пачино, която е над 50 години изобщо не я е притеснила.