Алек Болдуин остана зашеметен, когато научи, че ще става дядо - бременността на дъщеря му Айрлънд Болдуин за него е голямо събитие, пише "Daily Mail".

27-годишната Айрланд, която е дъщеря на Алек от бившата му съпруга Ким Бейсинджър, обяви, че очаква първото си дете от приятеля си музикант Андре Анджос, с псевдоним Rac, в петък. 

64-годишният актьор има още седем деца от настоящата си жена Хилария Болдуин: Кармен, на 9, Рафаел, на 7, Леонардо, на 6, Ромео, на 4, Едуардо и Лучия, и двамата на 2 годинки, и тримесечно бебе Илария.

В понеделник Хилария публикува видео в Инстаграм, в което дъщеря им Кармен обяснява новината на другите им деца, с поздрав, който гласи: "От всички тези развълнувани малки чичовци и лели и дядо Алек и от мен, баба Хилария. Ние сме толкова щастливи за вас, Айрланд и Андре! Нямаме търпение да се запознаем с малкото бебe".

Кармен посочва всеки един от семейството какъв ще се пада на бъдещото детенце, а Алек я пита той какъв ще е и щом чува "дядо", закрива драматично очите си с ръка. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Айрлънд съобщи новината със снимка от ехограф. "Честита нова година", пожела тя. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ireland (@irelandirelandireland)

Новите моменти край Айрлънд не са малко и явно това я вдъхновило да промени драстично външния си вид - тя си е подстригала косата късо.

Ким Бейсинджър още не е коментирала новината официално. 

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО