Алекс Алексиев и Яна Титова станаха родители за втори път. Актьорът лично съобщи новината във фейсбук и показа снимка на новороденото момиченце, гушнало се в сестра си Ая. Алексиев определи раждането като "забавно и много вълнуващо" и обяви:

"Бебето се казва Хана и е много приятна!"

Вижте снимки на семейството >>

Яна и Алек не са женени. Преди време те споделиха, че ще вдигнат сватба на 19 август, но не се знае през коя година. Двамата имат дъщеричка Ая, която вече е на 5 години.

"Искаме едно, две, три деца - колкото дойдат. Има време обаче", разказа Алексиев в интервю преди малко повече от година.

Титова разкри, че е бременна в края на януари. Яна тогава не бе 100% сигурна за пола на бебето, тъй като всеки път на преглед заставало в неблагоприятна позиция.

"Надявам се да е момиче, защото това е, което Ая иска", сподели Титова.

View this post on Instagram

New member in my tribe. Hannah. @yanatitova3

A post shared by Aleksandar Aleksiev (@alek.aleksiev) on

Тя разказа още, че иска да научи децата си да бъдат честни със себе си.

След като прекара известно време в Англия, семейството отново живее в България. Титова разказа, че докато са били на Острова, ѝ е липсвала свободата, която има в България - това, че може да направи много неща в един ден, както и това, че говори на собствения ѝ език. У нас не ѝ харесва, че хората са груби помежду си, както и целият хейт, който се излива в социалните мрежи и това, че всеки може да коментира всичко.

За Яна 2018 година е била много важна и в професионално отношение. Тя засне първия си пълнометражен филм "Доза щастие", който ще излезе в края на 2019 година. Тя е заснела и първия си музикален клип и първия си сериал.