Александра Богданска, която в последния сезон на VIP Brother се омъжи за телевизионния водещ Даниел Петканов, написа в Инстаграм:

"Познайте кой е бременният този път?"

Вижте снимки >>

Тя публикува и два кадъра със съпруга си. На тях двамата позират със снимка от видеозон. Богданска направи уточнение към новината с думите:

"Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО!"

Даниел Петканов потвърди новината и в своя профил, като публикува снимка, на която държи два големи плика лед, а Алекс сочи към корема си.

Даниел Петканов: "Ако разбирате какво искам да ви кажа..."

Снимка: Instagram

Двойката никога не се е притеснявала от излишната показност. Дани и Алекс се разделиха, вдигайки много шум в социалните мрежи, че във връзката им е имало изневяра. По-късно бяха участници във VIP Brother, където се оказа, че любовта им се възражда. И взеха, че сключиха брак пред голямата тв аудитория на шоуто. Преди месеци Даниел опита да заблуди феновете си, че ще става татко, като публикува шеговита снимка, на която показва наедрял корем, и написа: "Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!! С Александра ще си имаме дете."