Бъдещата майка Александра Богданска-Петканова се обърна към феновете си в Инстаграм с призив за помощ при избора на име на сина, който със съпруга си Даниел Петканов очакват да се появи съвсем скоро на бял свят.

Вижте снимки на бременната Алекс >>

"Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!", написа Петканова към кадър, на който съпругът ѝ я целува.

Предложенията на закъсняха, а само за няколко часа постът събра десетки хиляди харесвания. От популярните Александър, Кристиан, Мартин, Константин през името на бащата Даниел до по-екзотични имена като Енрике, Рекс, Карлайл, Дейвид, Девон, Карлос, Лука, феновете не спират да предлагат какви ли не имена.

Годеницата на Наум Шопов също се е включила в дискусията, като е споменала, че те вече са предложили име и то е Панайот. Срещат се и класическите български имена като Георги, Васил, Стефан, Димитър, Павел, застъпени са и ханските като Тервел и Севар, както и царските като Борис, Симеон, Самуил.

Какво ще изберат Петканови е въпрос на време да разберем.