Дженифър Лопес празнува 50-ия си рожден ден, а годеникът ѝ Алекс Родригес я поздрави със специално видео в Инстаграм.

Вижте снимки на двойката >>

Постът започва с лично обръщение от 43-годишния спортист към неговата любима и продължава с компилация от видеа от времето, което двойката е прекара заедно.

"Здравей, бебче. Искам само да ти пожелая честит рожден ден. Не мога да повявам", казва той в началото и продължава: "Откакто сме заедно, ме караш да се чувствам сякаш всеки ден имам рожден ден. Благодаря ти за страстта и енергията, и вдъхновението и твоя постоянен стремеж да бъдеш най-добрата във всичко, което правиш. Ти си най-добрият партньор в живота. Най-добрата дъщеря. Най-добрата майка. Най-добрата изпълнителка. Обичаме те. Феновете ти те обичат. Децата ти те обичат. И аз те обичам. Да направим този рожден ден много специален! Te quiro much..."

Алекс използва заглавието на турнето на Лопес "It's my party" за поста си, като към него написа: "Това е твоето парти, Дженифър! Благодаря ти, че ни покани да споделим този специален ден с теб."

Вижте тази публикация в Instagram.

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you.

Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на

Дженифър и Алекс се сгодиха през март по време на почивка на Бахамите. Родригес предложи на приятелката си с пръстен на стойност 4,5 милиона долара.

Това бележи шестото предложение за брак, пети пръстен и скоро и четвърти брак за Лопес.

Джей Ло бе женена за Марк Антъни в продължение на 10 години от 2004 до 2014 г. Двойката има близнаци.

Алекс е бил женен веднъж от 2002 до 2008 г. за Синтия Скъртис  - майката на двете му дъщери.