Новият филм на Джей Ло - "Hustlers" (или "Да свалиш Уолстрийт", както е преведен у нас) се задава и на 13 септември ще тръгне по всички кина в България. Историята, вдъхновена от истински събития, разказва за група стрийптизьорки, които са решили да измамят заможните си клиенти, присвоявайки хиляди долари.

 Вижте снимки >>

По време на свое интервю, преди официалната премиера на лентата, Дженифър разкри, че ключова роля за участието ѝ има не кой да е, а именно годеникът ѝ - Алекс Родригес.

"След като ме попита за следващия ми филм и му обясних сюжета, той ми каза "О, аз знам много за стриптийз клубовете. Мога да ти помогна". Всъщност той наистина ми разказа доста, защото спортистите често посещават подобни места. Разясни ми как стават нещата, например - как мъжете влизат през задната врата и т.н.", сподели 50-годишната звезда пред Е!News.

За автентичността на продукцията помогнал много и опитът на Карди Би, която също участва в "Hustlers". Преди да стане певица, тя всъщност действително е работила като стриптийзьорка. Познанията ѝ били от изключителна полза както на снимачната площадка, така и на колежките ѝ - Констанс Бу, Лили Райнхарт, Джулия Стайл и Кики Палмър, които си партнират във филма.

Интересен факт е, че през месец юни сценаристът и режисьор на лентата - Лорене Скафария, каза в свое интервю, че по онова време Алес Родригес даже завел бъдещата си съпруга на стриптийз, за да види с очите си какво точно се случва в подобно място.

"Дженифър и Алекс посетиха стриптийз клуб, след което тя бе в състояние да ми даде... някои подробности", каза Скафария.

Само преди ден латино дивата украси последния брой на списание "Variety", на чиято корица блестеше. За фотосесията на изданието, Лопес позира в дълга черна пола, като около талията ѝ, до бюста, се извива сребърна змия. Нагоре тя е облечена единствено с полупрозрачно пончо, завършващо с черни пера. На снимките актрисата и певица изглежда повече от съблазнително.

 

Снимка: Variety