Актрисата Александра Сърчаджиева изля душата си в трогателен пост във Фейсбук, с който почете 6 месеца от смъртта на любимия си - актьора Иван Ласкин.

Вижте снимки на Иван и Алекс >>

Тя публикува снимка на Ласкин на фона на морето и написа:

"Шест месеца, Иване!!!! Истината е, че не мога да повярвам!!! Сякаш е просто кошмар!!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си!!! Защото е тъпо и безсмислено!!! Единственото, което мога да постигна е да ме разнасят по тъпите жълти вестници......... С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата "благодаря"!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря!!! Благодаря на всички вас, които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безкрайно много!!! Бих ви изброила, но ме е страх да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете, де. Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!! А другото, мили мой Иван, е само между нас!"

Иван Ласкин почина на 6 януари вследствие на сериозни здравословни проблеми. Ласкин и Сърчаджиева имат дъщеря София, която се роди през 2010 г., а Иван има и по-голяма дъщеря Люба от първия си брак.