Легендата на киното - Ален Делон, стана дядо за четвърти път, след като дъщеря му Анушка роди първото си дете в нощта на 14 срещу 15 февруари в Женева.

Според информацията, потвърдена тази седмица от антуража на 29-годишната дъщеря на актьора, младата жена роди първото си дете. И това е момченце, което се появило на бял свят през нощта на 14 срещу 15 февруари в Женева, пише френското издание "Пари Мач".

Вижте снимки на Анушка Делон >>

Анушка обяви, че е бременна през септември миналата година на модното ревю на Elie Saab по време на Седмицата на модата в Париж.

Няколко месеца преди това, през януари 2019 г., Анушка Делон се бе съгласила да разкаже пред "Пари Мач" за личния си живот, за красивата си любовна история с Жулиен, но и за желанията си да създаде семейство.

"Един ден ще имам дете. Най-важното ще бъде семейството, което ще създам", каза тя и сподели, че е преживяла спонтанен аборт през 2018 г.

Анушка е дъщеря на Делон и холандския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен. Двамата са заедно 15 години, като връзката им започва през 1987 г. Анушка се ражда през 1990 г., а 4 години по-късно се ражда второто им дете - Ален Фабиен. Двамата се разделят през 2002 г.