Месец юли е към своя край, което ще рече, че задушният август вече "наднича" зад хоризонта, приготвил дори по-високи температури, с които да запълни своите дни, и още по-пламенни емоции... ако това изобщо е възможно, предвид факта, че в последно време социалните мрежи разкриват все повече от горещите преживявания на известните личности по цялото земно кълбо.

Ако изображенията имаха температура, то несъмнено щяха да парят и досега най-вероятно биха прогорили екраните на устройствата, през които потребителите разглеждат различните платформи.

Вижте снимки >>

Онези, които изпитват съмнение, могат да посетят профила на красивия бивш "ангел" на марката "Victoria"s Sectret" - Алесандра Амброзио, напоследък изобилстващ от все по-съблазнителни кадри, и да се убедят сами. Макар че неотдавна взе решението да слезе от модния подиум, 39-годишната бразилка не спира да вълнува хората и не се нуждае от ярките светлини на прожекторите, за да сияе с пълна сила.

Да, манекенката притежава способността да привлича всички погледи върху себе си, както магнитът неудържимо притегля метала, което я превръща в перфектното рекламно лице за всяка марка. Разбира се, фотографите, с които работи, са съвсем наясно с това и максимално използват умението ѝ, сътворявайки наистина неустоими кадри. Като последните фотосесии с нейно участие, провели се както в двора на дома ѝ в Санта Моника, така и в Лос Анджелис.

За тях Амброзио стои пред обектива по бански... поне през повечето време, тъй като се случва да позира и без горнище.

Топлес снимките на брюнетката силно развълнуваха мъжката част от почитателите ѝ, които, гледайки ги, усетиха пълната сила на жаркия сезон. За едната серия от изображения, заснета в собствения ѝ имот, Алесандра се е качила на колело с плетена кошница отпред, носеща единствено синьо долнище на бански със странични връзки, прикривайки гърдите си с раирана хавлиена кърпа.

По-късно тя сподели кадри, на които се разхлажда под изгарящите лъчи на калифорнийското слънце само по бели бикини тип "бразилиана", поливайки се вода от градински маркуч. Естествено, струята минава точно през бюста ѝ, скривайки най-същественото за очите на зрителите. Въпреки това, перфектната фигура на модела е съвсем достатъчна, за да разтопи и най-закоравелите мъжки сърца, за което свидетелстват и безбройните коментари, изпълнени с комплименти, които се редят под публикациите ѝ.

За разлика от повечето хора, чиято трудова заетост драстично намаля още в началото на пандемията, професионалните ангажименти на Амброзио сякаш се удвоиха. За последните месеци тя украси четири корици на сп. "Elle", предназначени за пазара на различни страни.

В дните, когато хубавицата не работи, тя се радва на времето, което прекарва със своята половинка и двете си деца - Аня и Ноа.