Актьорската двойка Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър са станали родители по-рано тази година, но досега са пазили благата вест в тайна. Семейство е познато със своята свръх потайност около личния им живот.

Актьорите вече са родители

Снимка:Дейли Мейл

Тези дни тя открехнала завесата в интервю за сп. "People", където говори за новата си роля в "Blue Bayou" и казва, че вече е майка.

"Имам абсолютно различно светоусещане като цяло. Майчинството е толкова красиво и очевидно ще придаде много на всяка моя работа в бъдеще. Чувствам се по -доволна и щастлива от всякога", споделя носителката на "Оскар" за "Момичето от Дания".

Снимка:Getty Images

Съпрузите бяха забелязани да се разхождат с бебче по време на скорошния им воаяж в Ибиса. Алисия уточни само че това е станало "по-рано тази година", без да разкрива пола или името на рожбата им.

Кино звездите сключиха брак през октомври 2017 г., но не са споменавали нито за бременност, нито за предстоящо родителство досега.

На въпроса как се е променил животът след раждането, тя отвръща: "Ще почакам за да разбера, засега не виждам с какво. Наслаждавам се да го откривам във всеки един момент".

В края на август двамата с Майкъл бутаха бебешка количка в Париж, което също погъделичка любопитството на светските хроникьори.

На Грани при в Монако преди години

Снимка:Getty Images

Артистите живеят в Лисабон и преди време екранната Лара Крофт сподели, че би се радвала да има деца и да бъдат голямо, весело семейство.

Като колеги се срещнаха във филма "Светлина между два океана".

Майкъл веднъж заяви, че не обсъжда жена си публично.

"Не мога да говоря с напълно непознат за личния си живот, нали? Освен ако не почувствам нужда от това. Защо да го правя? Да, като дете и аз съм любопитствал за известни актьори, такава е човешката природа. Ние всички сме любопитни за много неща. Но моето любопитство не задължава тях да ми разказват", категоричен е актьорът, който изигра Стив Джобс в едноименния филм.