Въпреки че е само на 17, Alma продължава да владее публиката с таланта и разпознаваемия си вокал, както и да реализира нови успехи за музикалната си кариера.

Вижте снимки на Alma >>

Само за последните няколко месеца сред тях се наредиха наградата "Дебют на годината" от Годишните музикални награди на БГ Радио, номинация за "Изпълнителка на годината", авторско участие в международния проект на хитмейкъра Coyot - "Devil in Disguise" и 16-седмичен престой на последното ѝ парче "Be Alright" в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир.

Сега наред е петият ѝ самостоятелен сингъл, озаглавен шеговито "My Mama Told Me" или "Мама ми каза" - песен за бунта на младостта и за грешките, които младите хора правят докато търсят своята идентичност. Alma създава "My Mama Told Me" с Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc" в рамките на само една студийна сесия. Двамата харесват работата заедно, особено след общия им проект "Адрес".

В "My Mama Told Me" има две лица на Alma - едното по-рязко, а другото неустоимо меланхолично. Парчето излиза с видео, заснето в празно училище и режисирано от Димитрис Георгиев, с който Alma работи и по видеата към "Perfect" и "Don"t Know".

Снимка: Вирджиния Рекърдс

В красивата визуализация на "My Mama Told Me" Alma се събужда в съновидение, в което тя и танцуващите ѝ сенки чертаят вътрешен свят, където се блъскат мисли за добротата, родителските съвети, бунтът срещу наставленията и привлекателността на всичко, което стои на ръба.

Днес е официалната премиера на "My Mama Told Me".