От известно време Джордж Клуни и прекрасната му съпруга - Амал, са се отдали изцяло на жаркото италианско лято, почивайки си в пищната си резиденция на езерото Комо. Това е любимото място за отдих на двойката, която през ваканционния сезон напуска холивудската суета и се отправя към живописното място, на което са снимани части от филмите "Междузвездни войни", "Бандата на Оушън 2" и "Казино Роял".

Вижте снимки >>

Миналата седмица семейството беше на вечеря с майката на 41-годишната адвокатка по човешки права, а вчера прекара една вечер с близки приятели, сред които бе дизайнерката Стела Макартни и съпруга ѝ Аласдър Уилис.

Амал бе абсолютно зашеметяваща в бледорозовата си къса рокля, която всъщност е дело на самата Макартни. Тоалетът, с дължина над коляното, привлича вниманието със спускащите се свободно надолу ресни с асиметрична дължина отпред и отзад. Интересни са и прозрачните части, които създават илюзията, че от двете страни има дълбок V-образен отвор, както и че дрехата е с тънки презрамки, минаващи около врата. За да завърши визията си, госпожа Клуни се беше спряла на малка чанта в тон с облеклото си, висящи златни обеци и златисти сандали на висок ток, които през по-голямата част от времето носеше... на ръка.

Джордж изглеждаше шикозно, избрал за вечерта тъмносин костюм и бяла раирана риза, която носеше разкопчана. Той бе истински джентълмен, помагайки както на съпругата си, така и на Стела Макартни и останалите дами да се качат на борда на моторната лодка, с която се отправиха към ресторанта.