Независимо от високите градуси, с които бе белязан октомври, дори и най-големите привърженици на лятото няма как да не признаят, че вече официално е есен. А със смяната на сезона идва и промяната в гардероба...

Освен че леките материи отстъпват място на плътните, а късите ръкави и крачоли биват изместени от дългите, цветовете също са от значение. С това е наясно и прекрасната съпруга на Джордж Клуни, която тези дни остави настрани любимия си зелен цвят и сложи дрехи в актуални за сезона тонове.

Вижте снимки >>

Преди дни Амал бе забелязана в Ню Йорк, облечена както винаги със стил. Безспорно бизнес визията на правозащитния адвокат е напълно безупречна и внимателно подбрана, като всички елементи от дрехите ѝ си подхождаха.

Тя вървеше из улиците на Голямата ябълка в блуза с оранжев цвят и меднокафяви акценти, която бе плисирана в горната си част. Тоалетът ѝ се допълваше от дъга пола с висока талия, идеално кореспондираща с багрите на ръкавите ѝ. За да завърши външния си вид, госпожа Клуни беше избрала обувки с марката "Jimmy Choo" с асиметричен ток и змийски принт. В едната си ръка тя носеше кафява велурена чанта, а в другата - дълъг бежов шлифер, в случай, че температурите на Източния бряг на САЩ решат да паднат.