Аманда Байнс и партньорът ѝ Пол Майкъл са развалили годежа си, но двойката продължава да поддържа връзка. Източник заяви пред Entertainment Tonight, че двойката е отменила сватбата си две години след като се е сгодила, но "все още са в сериозна връзка и приемат отношенията си сериозно".

Двойката просто е "сложила пауза в планирането на годежа и сватбата си", допълни вътрешният източник.

"Те преминаха през възходи и падения, заедно и в личен план, и осъзнаха, че може би всичко е станало прекалено бързо, но се обичат и все още са отдадени един на друг", каза източникът на изданието.

Снимка: Instagram

Двойката се сгоди през февруари 2020 г. и отмениха годежа си в някакъв момент през 2021 г. И Байнс, и Майкъл използват това време, за да се съсредоточат върху личното си развитие.

Източникът на ET казва: "Аманда изглежда страхотно и е преминала през много трудни и значими преживявания, които са ѝ помогнали да се превърне в невероятна жена. Тя се справя по-добре от всякога".

Съобщава се, че двойката продължава да носи пръстените си, "за да покаже лоялността си един към друг".

Преди четири месеца деветгодишното попечителство над Байнс беше прекратено, отчасти благодарение на вниманието, което привлече Бритни Спиърс.

Звездата вече има контрол над финансите и живота си и в момента завършва бакалавърска степен в Института за моден дизайн и търговия.

Адвокатът на Байнс наскоро заяви пред Variety, че актрисата "очаква с нетърпение следващата си стъпка". Той също така заяви, че Байнс се интересува от създаването на линия парфюми и дрехи и че може да има възможност да се върне към актьорството.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos