Холивудската звезда Джони Деп писал на стената с кръвта от отрязания си пръст по време на продължила три дни жестока семейна кавга с бившата си съпруга Амбър Хърд - това стана ясно от показанията на актрисата пред лондонския съд, който гледа делото на Деп срещу в."The Sun" за клевета.

В третия ден от делото, което се очаква да продължи три седмици, Деп каза, че е имал нервни сривове по време на скандала с Хърд, но отрече да я нападал и я обвини, че е отразяла пръста му, като хвърлила бутилка водка към него. В писмени показания Хърд твърди, че Деп сам отрязал пръста и тя дори не била в стаята, писа "Daily Mail".

Тридневната тежка свада се разиграла през март 2015 г. в Австралия, където Деп снимал филма "Карибски пирати", месец след сватбата му с Амбър Хърд. Актрисата отишла при него от Лондон, където снимала с Били Боб Торнтън. Деп обаче я ревнувал от екранния ѝ партньор тогава и изпаднал в тежко опиянение, а тя изпаднала в ярост, защото той прекалявал с алкохола и вземал наркотици.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Защитата на "The Sun" прочете показанията на актрисата, според които Деп я удрял по лицето, блъснал главата ѝ в хладилника, стискал я за шията и ѝ казал, че ще е лесно да счупи врата ѝ.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Деп категорично отхвърли обвиненията, предава БТА. Той не отрече двамата да са се карали тежко, но според него причината била, че той поискал от Хърд да подпишат следбрачно споразумение.