Ан Хатауей редовно споделяше с феновете си в Инстаграм как се движи бременността ѝ. Но след като изчезна от светлините на прожекторите за около месец, актрисата бе забелязана в компанията на семейството и с кошче за новородено. Все още новината не е потвърдена лично от нея.

Вижте снимки >>

37-годишната звезда бе заснета от папараци в Кънектикът заедно със съпруга си Адам Шулман и 3-годишният им син Джонатан. Хатауей носеше светло палто, обемен шал в черно, ботуши и дънки, а Адам държеше в ръцете си бебебшко кошче, от което се подаваше бяла пелена.

Последното публично появяване на Хатауей трябваше да бъде на 13 ноември на премиерата на филма ѝ "Dark Waters", но то бе отложено.

По-късно тя сподели серия от снимки в Инстаграм, с които изрази съжалението си, че е пропуснала събитието по "страхотна причина", без да дава допълнителни подробности. След това на 15 ноември по случай 37-ия си рожден ден актрисата публикува селфи в много напреднала бременност.

"Чувствам толкова много любов през тази рождествена седмица! Искам да благодаря на всички за цветята и книгите, и шоколадите, и картичките, и кристалите и всички невероятни блага. Най-много искам да благодаря на Бог, че ми даде най-прекрасния ден. Той бе толкова ценен", написа тогава Хатауей.

Звездата от "Дневниците на принцесата" организира бебешко парти през октомври в Ню Йорк, на което присъстваха и известни личности като Джесика Частейн.

Тя обяви новината за бременността през юли. Двамата с бизнесмена Адам Шумлман се ожениха през септември 2002 г. в Калифорния, а първородният им син - Джонатан, дойде на бял свят през 2016 г.