Актрисите Куинта Брансън и Ана де Армас ще направят своя дебют като водещи в телевизионното шоу "Saturday Night Live" през април, предадава задокеанската преса. Третата водеща през този месец ще бъде Моли Шанън, която вече е изпълнявала тази роля в предаването веднъж.

Брансън е създател на комедията "Начално училище Абът" и играе в главната роля. Телевизия NBC съобщи в понеделник, че тя ще бъде един от домакините на шоуто през април. Музикален гост ще бъде рапърът Лил Яти, чийто последен албум се позиционира на върха на класациите за рок и алтернативна музика на "Billboard".

Моли Шанън ще се завърне като водеща в "SNL" на 8 април. Шанън е също част от състава на предаването от 1995 до 2001 г.

Гост ще бъде групата Jonas Brothers. Това ще бъде третото участие на триото, чийто нов албум ще излезе през май.

Куинта Брансън

Снимка: Getty Images

Актрисата Ана де Армас, която беше номинирана за награда "Оскар" за ролята си като Мерилин Монро в биографичния филм "Блондинка", ще бъде водеща на шоуто на 15 април. Най-новият сериал с участието на Де Армас ще излезе през втората половина на месец април в стрийминг платформата Аpple TV+.

Певицата Карол Джи ще бъде музикалният гост на 15 април, предава БТА. Последният ѝ албум се превърна в първия албум изцяло на испански език на жена изпълнител, който оглави класацията на "Billboard".

Ана де Армас

Снимка: Getty Images