Анди Гарсия ще бъде важна клечка от ЦРУ в четвъртата част на "Непобедимите", която ще се снима скоро в киноцентъра в Бояна.

Холивудският ас е агент, който ще помага на супер бойците в поредната им мисия. Екшънът ще се вихри в "Ню Бояна филм студиос", чийто шеф Ярив Лърнър, потвърди пред "Дир.бг" новината. Очаква се камерата да се завърти през октомври, но той уточни че все още работят по графика на снимачните дни. 

Снимка:Instagram

Ролята на Гарсия е отбелязана и в сайта IMDB. Оттам става ясно, че режисьорската палка е в ръцете на Скот Уо, познат с работата си в "Need for speed". Освен Силвестър Сталоун, идеолога на продукцията, в каста са записани Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Ранди Котюр. Поредната част за приключенията на ветераните е озаглавена "Коледна история".

Сталоун се похвали във Фейсбук, че предстои нов екшън с думите: "Познайте кой се е върнал?". Преди да надуе мускули отново за героя си Барни Рос, той се любува на костенурките, останали му от "Роки", които са вече на 46 години.

Снимка:Фейсбук

Други големи имена, които участват в продукцията са 50 Cent, Меган Фокс и Тони Джа, написа "Монитор". Сценарист е Спенсър Коен.

Меган Фокс тези дни претърпя доста критики относно почти голата си визия на видео наградите на MTV.

Снимка:Instagram

От екипа обещават историята да е свежа и забавна. "Затова добавихме и вълнуващи нови звезди, които да се присъедният към ветераните и така развлечението с пуканки да е гарантирано".