Андреа и Кубрат Пулев изглеждаха като една от най-стабилните двойки в родния хайлайф, докато през юли м.г. почитателите им не осъмнаха с изненадващата новина, че двамата са решили да сложат край на своята връзка. Тогава, посредством личния си Инстаграм профил, блондинката обяви, че се е присъединила към отбора на необвързаните.

Вижте кадрите >>

Иронично или не, сега тя отново използва социалната мрежа, за да намекне, че очевидно двамата с бившия ѝ партньор са решили да дадат втори шанс на своята любов. Преди броени часове певицата качи десетки техни кадри в сайта за фотосподеляне, разказващи историята на дългогодишния им романс. Изображенията показват множество мигове на близост и ласки между двамата.

Още в края на миналата година се заговори, че боксьорът и попфолк изпълнителката са се събрали повторно. През декември жители на Пловдив споделиха, че са ги засекли заедно из Града под тепетата, където са отседнали в един от местните хотели.

По-късно Митко Димитров, собственик на "Пайнер", написа официално съобщение, с което обяви, че враждата между него и Андреа по повод концерта "Планета на 18" е приключила, а като доказателство приложи тяхна обща фотография, заснета от присъствалия на срещата Пулев.

Тогава много от почитателите на блондинката побързаха да се зарадват, че тя и бившата ѝ половинка са намерили път обратно един към друг, макар да не се разбра дали щастието им е основателно.

Преди дни обаче, отговаряйки на въпроси на феновете си в Инстаграм, стана ясно, че на 20 юни т.г. Андреа ще присъства на мача между Кубрат и Антъни Джошуа, подкрепяйки Кобрата от трибуните на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм". Тази информация сякаш затвърди мнението на последователите ѝ, които са убедени, че любовта между двамата продължава да гори. Дали е така, предстои да разберем.