След бляскавата поява на червения килим в Рим, Анджелина Джоли пристигна в Лондон с децата си. На филмовия фестивал тя беше в компанията на по-големите момичета Шайло и Захара, а по "Оксфорд стрийт" се разходи доста неглиже с най-малката си дъщеря Вивиан, близначката на Нокс. Те двете се смесиха с тълпата в популярния магазин "H&M" във вторник, за да напазаруват дрехи за тийнейджърката като обикновените хора. Бяха с маски и може би не много хора са забелязали звездното присъствие наоколо. Но някои купувачи, които се усетили, били просто смаяни, пише "Daily Mail".

С разпознаваемите черти на Джоли, които не може да скрие дори под маската, 46-годишната звезда разглеждаше нискобюджетни и по-достъпни като цена облекла, докато Вивиан стоеше плътно до нея и изглеждаше изплашена от погледите на стотиците учудени клиенти.

Актрисата носеше сиво палто на Dolce&Gabana, докато обикаляше из магазина, който е на три етажа и е популярно място за тийнейджъри и купувачи, които се интересуват от модата, но търсят дрехи, които са на по-ниски цени и могат финансово да си ги позволят.

За щастие Анджелина, чиeто богатство се оценява на 120 милиона долара, нямаше причина да следи колко пари ще похарчи, докато плащаше за артикулите, които беше избрала дъщеря й.

Момичето беше облечено с бяла тениска и сив анцуг и не изпускаше майка си от поглед за миг, като дори от време на време я хващаше за ръката.

Анджелина е майка на общо шест деца. Шайли, Вивиан, Мадокс, Захара, Нокс и Пакс.

Изглежда, че Анджелина си прави кратка почивка от професионалните си ангажименти, след като пристигна обратно в Лондон след връщането си от Италия, където присъства на премиерата на 16-ия Римски филмов фестивал на новия филм, в който участва - "Вечните".