Въпреки хаосът в семейството й, Анджелина Джоли сподели, че e изключително близка с децата си и по-конкретно с Вивиен. Тийнейджърката е биологично дете на бившата двойка "Бранджелина". 

В скорошно интервю за изданието Deadline носителката на "Оскар" разказа, че двете са по-близки от всякога, а любовта към театъра, която ги свързва, е още по-силна.

"Всеки ден я наблюдавам. Виждам как театърът й влияе. Вивиен все повече се открива пред мен и ми споделя. Научих какво е важно за нея", обясни Джоли. "Със сигурност мога да кажа, че оценява театралното изкуство."

Вижте снимки на Анджелина Джоли >>

15-годишната тийнейджърка участва в шоу на Бродуей, озаглавено "Аутсайдери". Анджелина споделя, че дотолкова е била възхитена от разказа за постановката от дъщеря си, че това я вдъхновила да вземе участие като продуцент. "А и така съм по-близо до Вивиен. Научавам много повече за нея по този начин." 

По нейни думи именно времето, прекарано на сцената с тийнейджърката, й помогнало да се сближат толкова, а и не само. Преди време звездата призна, че най-малката й дъщеря й напомня на покойната й майка Маршелин Бертран, защото не иска да бъде "център на внимание", въпреки че работи много усърдно.

Снимка: Getty Images

"Вив ми напомня на майка ми по това, че не е съсредоточена върху това да бъде център на вниманието, а върху това да бъде подкрепа за други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе", каза преди време Джоли пред E!.