Анджелина Джони винаги е изглеждала безупречно, когато става дума за нейните бляскави филмови премиери. Феновете обаче не можаха да не забележат начина, по който се яви на червения килим в Рим, за премиерата на "Вечните", а именно с неравни удължения на косата.

Снимка: Getty Images

Отпред брюнетката изглеждаше прекрасно, като роклята й беше без презрамки, а отзад 46-годишната актриса беше с екстеншъни, които стигаха чак до кръста й и повече от очевидно не бяха добре смесени с естествената й коса. Първите слухове след тази вечер бяха, че Анджелина ще уволни своя коафьор.

Потребителите в социалните мрежи не останаха безразлични и някои от тях написаха постове в Туитър, като част от тях гласяха следното: 

"Този който е направил удължаването на косата на Анджелина, сигурно е приятел на Дженифър Анистън",

с това се пошегува един от феновете на актрисата, като може би е целял да спомене враждата между Анистън и Джоли, тъй като Брат Пит се разведе с Дженифър, след това като започна връзка с Анджелина.

Анджелина Джоли присъства на филмовия фестивал в Рим с дъщерите си Захара Джоли-Пит, която е на 16 години и Шайло Джоли-Пит на 15 години.

Снимка: Getty Images

Филмът на Marvel, "Вечните" е с участието на Салма Хайек, Джема Чан, Кит Харингтън и Ричард Мадън.