Анджелина Джоли не може да бъде по-горда от хората, в които се превръщат нейните шест деца, доверява самата тя.

48-годишната майка се пошегува пред списание "WSJ" за това как тя "наистина няма социален живот" в Лос Анджелис, но вместо това се радва на близки връзки с децата си, предава "People".

Джоли, която е майка на близнаците Нокс и Вивиен, на 15, дъщерите Шайло, на 17 и Захара, на 18, както и синовете Пакс, на 20 и Мадокс, на 22, казва, че има голямо доверие в нейните деца.

"Те са най-близките хора до мен, мои близки приятели", казва тя пред изданието. "Ние сме седем много различни души, което е нашата сила." Джоли също така говори за това как е помогнала на децата си да преодолеят досадните папараци, които са ги наобикаляли когато са били по-малки. 

През септември всеотдайната майка сподели пред "Vogue", че децата й са я "спасили".

"Бях на 26, когато станах майка", каза тя. "Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси - и ме научи да бъда различна в този свят. Мисля, че наскоро щях да си отида по много мрачен начин, ако не исках да живея за тях", довери още холивудската звезда. Тя призна още, че като всеки човек, иска и се радва децата й да бъдат по-добри от нея. И че е тяхното убежище, но и оставя да й се смеят, да бъдат близки в общуването си и всеки да се чувства равноправен член на семейството.