Антония Петрова-Батинкова и съпругът ѝ Ивайло заминаха на романтично пътешествие в Истанбул по случай първия месец от брака си и 4-ия месец от първата си среща.

Вижте снимки >>

Батинкова сподели кадри от турския мегаполис в социалните мрежи. Освен снимки на двамата влюбените, които са се снимали на фона на джамията "Св. София", Антония показа и романтични кадри с подаръци и вана в луксозен хотел.

"17 юли - 1 месец женени и 4 месеца от първата ни среща! "Само ако знаеш колко страхотно ще си изкараме следващите минимум 40 години заедно! Нямам търпение да откриваме заедно света! Колко невероятни неща ни предстоят!" Аз също, любими, аз също!", написа Петрова към снимките, водейки задочен диалог с любимия си Ивайло.

Прави впечатление, че Антония е и с маркова чанта, която в официалния магазин на бранда в момента е намалена от 348 на 243,60 долара. Вероятно тя е един от подаръците, които е получила от съпруга си.

Антония и Ивайло Батинкови се венчаха на частна церемония на 17 юни 2018 в Гърция. Те планират още две сватби, като едната ще бъде за по-широк кръг приятели и  бизнес партньори на двойката, а другата е специален ритуал, за който Петрова не сподели подробности.