След като носеше роклите на Dior през целия награден сезон, Аня Тейлър-Джой създаде своите сериозни взаимоотношения с марката и от модната къща обявиха актрисата за техен глобален посланик за мода и грим. 

Актрисата ще популяризира както модните творения на марката, така и техните козметични продукти. Това означава, че в следващите си появи на светски събития 25-годишната актриса ще бъде облечена и гримирана с Dior.

Откакто Аня Тейлър участва във филма "Дамски гамбит" тя оглавява класациите за една от най-добре облечените звезди на червения килим и точно затова на помощ й се притече стилистът Лоу Роуч и Dior. Взаимоотношенията й с Dior започват още по време на наградите "Златен глобус", където актрисата се появи с зелена рокля направена от Кюри. Така постепенно тя започна да облича все повече и повече тоалети на Dior и така напълно естествено тя стане техен посланик.

Преди нея марката подписа с 18-годишната тенис звезда Ема Радукану, която също става глобален посланик за мода и красота. Тогава Dior разкри тяхното партньорство, като написа: "18-годишният британски тенис виртуоз - победил от US Open 2021 - вече успя да разтърси света със своя уникален стил на игра, мултикултурна личност, автентичност и невероятна кариера"

Аня Тейлър-Джой ще има натоварен график. Освен че ще участва в психологическия трилър на Едгар Райт "Last Night in Soho", който излиза на 29 октомври, актрисата ще се появи в "The Northman" на Робърт Егърс и в "Canterbury Glass" на Дейвид О. Ръсел.