Певицата Ариана Гранде и новият й приятел Итън Слейтър бяха снимани на летището в Ню Йорк, като двамата се придвижиха до изхода хванати за ръце.

От кадрите ясно се вижда, че влюбените са решили да се издокарат в еднакво черно, спортно облекло и макар че на лицата си носят маски, не останаха незабелязани от дебнещите ги папараци. Компания им правят охранителят на Ариана и любимото й куче Тулуза.

Звездата не пропусна да използва възможността да направи и реклама на филма, който стана причината двамата с любимия й да се запознаят - "Wicked", носейки черна шапка със заглавието на лентата.

Появата на двойката се случи само няколко дни, след като Гранде пусна най-новата си песен "Yes, And?", която бързо достигна първото място в класацията "Billboard Hot 100". Според мълвата, парчето е като своеобразен отговор срещу гнева, който певицата си навлече, именно заради романса си със Слейтър.

Припомняме, че малко след като мълвата за връзката им се понесе в публичното пространство, стана ясно, че Итън е изоставил дългогодишната си половинка и майка на сина си Лили, за да бъде със звездата. Още тогава стана ясно още, че съкрушената жена е научила за аферата на мъжа си от медиите.

Итън изостави бившата си половинка Лили заради певицата

Снимка: Theo Wargo/Getty Images