Ако някой може да ви накара да спазвате карантината, наложена заради коронавируса, то това със сигурност е Арнолд Шварценегер. Кой би се опълчил на Терминатора, нали?!

Вижте снимки на Арнолд >>

В своя Инстаграм профил актьорът и бивш губернатор на Калифорния, публикува интересно видео, в което храни с моркови двете си необичайни домашни животни - понито Уиски и магаренцето Лулу и призовава хората да си стоят вкъщи.

"Стойте си вкъщи, колкото можете по-дълго. Слушайте експертите! Не обръщайте внимание на идиотите! Заедно ще се справим с това", гласи постът на Шварценегер.

В клипчето той добавя, че сега не е време да се излиза навън, особено ако си на 72 години, на колкото е вече бившият културист, актьор и политик.

Арнолд Шварценегер е поредната голяма звезда, която призовава да се спазва стриктно забраната за излизане и събиране на много хора на публични места и се надяваме, че много от неговите последователи в социалната мрежа ще последват съвета му.

Вижте тази публикация в Instagram.

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

Публикация, споделена от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) на