Холивудският екшън актьор Арнолд Шварценегер ще участва в шпионска приключенска поредица на Netflix, пише сайтът на сп. "People".

От стрийминг платформата съобщават, че са придобили правата за все още неозаглавения сериал, който ще включва осем едночасови епизода. В поредицата 73-годишният Арнолд Шварценегер ще си партнира с актрисата Моника Барбаро, която зрителите скоро ще могат да гледат в продължението на "Топ Гън" с Том Круз.

Според описанието на компанията Шварценегер и Барбаро ще играят баща и дъщеря, които откриват, че и двамата работят тайно за ЦРУ.

"Те осъзнават, че цялата им връзка е била лъжа, и че изобщо не се познават. Чрез двама души, принудени да се обединят като партньори, нашата поредица проследява универсалната семейна динамика на фона на шпионски приключения, фантастичен екшън и хумор", се посочва в резюмето.

Моника Барбаро

Снимка: Getty Images

Актьорът от "Терминатор", който е и изпълнителен продуцент, споделя, че е изключително развълнуван от възможността да работи над сериала.

Въпреки че това е първият телевизионен проект по сценарий за Шварценегер, работата в телевизията не му е чужда, припомня БТА. Преди години артистът и бивш губернатор на Калифорния за кратко водеше риалити предаването "Стажантът", наследявайки дългогодишния му водещ Доналд Тръмп.

Снимка: Getty Images