45-годишният Ъшър и дългогодишната му приятелка Дженифър Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас на 11 февруари, малко след като певецът приключил мини-концерта си на футболното събитие "Супербоул".

Двойката е разменила брачните си обети във "Vegas Weddings' Terrace Gazebo", сватбен параклис на открито, който побира 30 гости. Майката на Ъшър Джонета Патън е била свидетел на двойката, което става ясно от свидетелството им за брак.

"Можем да потвърдим, че Ъшър и Дженифър Гойкоечеа направиха следващата стъпка в отношенията си и наистина се ожениха в неделя вечерта в Лас Вегас, заобиколени от близки приятели и семейството си", каза представител на певеца пред списание "PEOPLE" в ексклузивно изявление.

"Двамата очакват с нетърпение да продължат да отглеждат децата си заедно, заобиколени от любов, и благодарят на всички за хубавите пожелания", допълни още той.

След голямата игра двойката излезе заедно в Лас Вегас, като Ъшър беше сниман със златна халка на левия си безименен пръст. Дженифър е облечена в изцяло бял костюм с панталон, докато Ъшър носи бяло кожено палто върху черния си смокинг.

"Когато откриеш някой, за когото знаеш, че е страхотен партньор, разбира се, че е чест и удоволствие да можеш да споделиш живота си с някой, който иска да го сподели с теб и те обича такъв, какъвто си", каза той в ексклузивно интервю за "PEOPLE".

"Очевидно сме поели ангажимент да сме заедно за цял живот заради нашите деца", продължи Ъшър. "Няма да е странно да се оженим. "И ние ще бъдем в животите си, докато смъртта ни раздели, защото имаме какво да споделим. Нашите деца. Но не само заради това. Наистина се чувствам така, сякаш имам невероятен партньор, който уважавам", завършва откровението си Ъшър.