Наградите "Juno" придобиха неочаква образ, когато протестираща без горнище прекъсна Аврил Лавин на сцената, докато представяше AP Dhillon.

На клип, качен в Twitter, се вижда как докато Аврил е на сцената, голата жена небрежно се качва и разхожда по нея. След като изпълнителката на "Sk8ter boy" разбира, че дели една сцена с въпросната, се провиква с думите: "Махай се, к*чко". 

Аврил Лавин по време на наградите "Juno" с протестиращата

Снимка: Getty Images

2023 г. продължава силно!

Изглежда, че Аврил Лавин и рап изпълнителят Tyga се срещат - поне въз основа на факта, че са били виждани заедно много пъти и са били забелязани да се целуват в Париж. Източник споделя пред списание People, че двойката "се опознава".

Припомняме, че тази връзка се появява на фона на внезапната раздяла на Аврил с Mod Sun през февруари, която очевидно е била изненада за самият Дерек, тъй като според негов човек "са били заедно три дни преди Мод да замине на турне, така че ако нещо се е променило, това е новина за него."

Междувременно друг източник заяви пред People, че двамата "са били насам-натам през последните два месеца, но вече не са заедно като двойка".

Mod Sun коментира публично раздялата в Инстаграм с думите: "За 1 седмица целият ми живот се промени напълно... Просто знам, че има план за всичко това.