Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел, която е вдъхновение за главната роля на хитовият сериал на HBO Кари Брадшоу, направи някои признания за историята на срещите си.

Оказва се, че нейните преживявания могат да бъдат също толкова забавни, колкото и измисленият персонаж, изигран от актрисата Сара Джесика Паркър. Признавайки, че е достигнала до твърдението, че "никога не се знае с кого ще те срещне живота", когато става въпрос за намиране на партньор, Бушнел разкрива, че е излизала с мъже, които имат 60-годишна разлика помежду си.

"Имам много луди приключения. Една седмица излизах с мъж, който беше на 21 години. А след това с мъж, който беше на 91", каза 64-годишната пред "Us Weekly".

Припомняме, че сериалът, направен по книгата на авторката се излъчваше в продължение на няколко години (от 1998-а до 2004-а). Той проследява животите на Кари (Сара Джесика Паркър) и нейните най-добри приятелки: Миранда (Синтия Никсън), Саманта (Ким Катрал) и Шарлот (Кристин Дейвис) в Ню Йорк.

Вижте снимки от снимачната площадка >>>

Докато обсъждаше историята му, Бушнел разкри още, че е имало момент, когато продуцентите са обмисляли да я наемат да играе Кари, след като Паркър не била сигурна дали да поеме ролята. "Тя [Паркър] не беше сигурна дали да го направи", казва Кандис. "Имаше момент, в който продуцентите искаха аз да изиграя Кари. Но не пожелах. Винаги съм смятала, че най-подходяща за ролята е Сара", допълва Кандис.

Снимка: Getty Images

На въпрос от изданието дали е лесно излизането на срещи след като "чукнеш" 50-те Бушнел отбеляза, че тогава човек знае какво търси и какво иска. "С нагласата съм, че никога не се знае на какъв ще попаднеш", казва. Но за нея е важно едно - да си винаги честен. "Когато излизах по срещи и усещах, че нямам бъдеще с човекът, просто му казвах". Според Кандис да си искрен не е толкова лесна задача, особено когато си по-млад, защото "не искаш да нараняваш нечии чувства". "Така че това е моето мото: Казвайте истината", затвърди тя.