Откакто в началото на юни стана ясно, че Криско и Цвети официално ще стават родители, двамата са по-щастливи от всякога.

Докато чака голямото събитие, което ще се състои есента, двойката се е отдала на летни емоции в курортното селище Слънчев бряг, където изпълнителят има и участия.

Вижте снимки на Криско и Цвети >>

На последната си изява в клуб, разположен на морския бряг, Криско получи специална изненада от феновете си. Те му подариха тениска с надпис "баща-мечта", която му дадоха на сцената.

Милият жест провокира сълзи на умиление в очите на рап звездата, който не скри вълнението си от факта, че скоро ще стане родител за първи път.

Снимка: Beroom Beach

Вечерта в заведението продължи с участието и на Тита, с която изпълниха хитовата си песен "Искам да бъда с теб", която е тяхна версия на парчето на Мишо Шамара с Антибиотика. Блондинката, която съвсем наскоро отпразнува 20-ия си рожден ден, се появи пред публиката с бял потник от два пласта с широки черни презрамки и къси панталонки на марката "Versace", които беше съчетала с черни сандали на висок ток.

Връзката на Криско и танцьорката Цвети е на около 3 години, като започна след като рапърът и моделът Ася Капчикова се разделиха. Двамата все още не са разкрили пола на бебето, нито точната дата на предстоящото раждане.