Лосанджелиската премиерата на филма "Джуди", посветен на легендарната Джуди Гарланд, вече мина и безспорно бе едно от най-бляскавите и обсъждани събития в Града на ангелите. Една от причините за триумфа беше Рене Зелуегър, превъплътила се в образа на певицата и актриса от златната ера на Холивуд.

Вижте снимки >>

На червения килим 50-годишната носителка на "Оскар" заслужено се превърна в център на всеобщото внимание, демонстрирайки перфектна фигура и стил, облечена в прекрасна рокля с марката "Oscar de la Renta". Това е и мнението на мениждърката от български произход - Ирена Александрова, живееща повече от 20 години в Меката на киното, която присъства на първата прожекция на лентата.

"Тя е много елегантна жена с вродена класа, при това не само на големия екран, но и на живо. Колкото до актьорския ѝ талант - той е впечатляващ", коментира Александрова пред Life.dir.bg, казвайки, че представянето на Зелуегър в продукцията е брилянтно.

През дългогодишния си престой в Ел Ей тя е срещала много от холивудските величия, сред които и нейния личен любимец - Брад Пит. С част от тях Ирена поддържа контакт и до днес, затова не е изненада, че е поканена като гост на специален коктейл с екипа на "Джуди". На него тя се запознава с Рене и дори има възможността да проведе разговор с нея.

"Очакванията ми се оправдаха - тя е страшно мила и любезна. През цялото време се държа непринудено с всички, без излишно високомерие. Не пренебрегна никого. Беше облечена съвсем семпло - с черен панталон и блуза с дълъг ръкав и яка тип поло в същия цвят, но въпреки това изглеждаше прекрасно. Без значение от дрехите, обаянието ѝ просто те притегля към нея", каза Александрова.

На срещата тя е заедно с Любка Качакова - търговското аташе на България в Лос Анджелис и бивш зам.-министър на икономиката на страната ни. Двете са подготвили специална изненада за актрисата.

"Когато споменахме откъде сме, Рене възкликна: "Наистина ли, толкова отдалеч?". После Любка ѝ подари сладко от рози и черен шоколад с розови листенца от Българя. Получавайки ги, тя каза: "О, боже! Това е толкова мило, благодаря!" Накрая се пошегува, че шоколадът е прекрасна закуска", разказа мениджърката.