"Приключенията" на Дилън Спраус стават още по-интересни.

Детето-звезда на "Disney" се ожени за приятелката си Барбара Палвин, с която е от повече от пет години. Събитието се е случило в родната ѝ Унгария, според местното издание "Bors Online", което публикува снимки на модела в бяла сватбена рокля.

Половинката на брата на младоженеца - Ари Фурние,  публикува като истории в Instagram клипове и снимки от посещението им в страната, включително и от престоя им в хотел "Four Seasons Budapest".

Иначе Барб и Дилън публично обявиха годежа си през юни. "Градим история. Щастлива съм", каза пред "V Magazine" тогава ангелът на "Victoria"s Secret". По нейни думи сватбата не я притеснявала толкова, колкото годежът. "Един мъж има време да се подготви за предложението - Дилън пази пръстена седем месеца, преди да зададе въпроса", разказа тя. "Откакто започнахме да се срещаме, знаех, че искам да се омъжа за него", допълни още. Нещо повече - за самият Дилън мястото на сватбата им в Унгария е било задължително условие още от самото начало.

"Вълнувам се да покажа тази своя страна и да представя културата си, местата, на които съм израснала, и местата, на които съм ходила", споделя Барбара. "Чувствам, че много хора ще научат още повече за мен по този начин. Няма как да не вдигнем сватба в Унгария, защото родителите ми ще са разочаровани".

Двойката започва любовната си история през 2018-а и в...Инстаграм. Тогава двамата си разказват как биха отишли в Ню Йорк или Китай. Малко по-късно се появяват заедно на червения килим на "Седмицата на модата" в Ню Йорк. Освен това по-късно на събитие самата Барбара закачливо отвърна на репортер, задал въпросът: "Как поддържат връзката си здрава?" с "Щастлива жена - щастлив живот".

Извън публичните събития двамата са изградили наистина дълбока връзка, която се изразява в случайни вечери, видеогри, и гледане на "Наруто".

"Честно казано сме доста сдържани", каза Дилън пред "E! News" през 2019-а. "Обичаме да гледаме аниме, да се разхождаме и да ядем сладолед. Това е нашето нещо", заключи той. 

Снимка: Getty Images