Бърт Рейнолдс остави със завещание състоянието си на племенницата си, но документът изрично уточнява, че актьорът се е погрижил за сина си Куинтън.

Завещанието на Бърт Рейнолдс беше регистрирано във Флорида вчера. То е подписано през октомври 2011 г. В него Бърт Рейнолдс посочва племенницата си Нанси Лий Браун Хес като представител на наследствената маса. Така тя ще отговаря за всичките му притежания, за които е учреден тръст.

Бърт Рейнолдс уточнява в завещанието, че синът му Куинтън, който е на 30 години, е "пропуснат" в документа, защото за него актьорът е учредил тръст приживе, съобщават от БТА. Куинтън ще продължи да получава пари от тръста, създаден вероятно за избягване на данък наследство.

Хес изглежда е избрана за изпълнител на завещанието, за да се избегне конфликт на интереси, защото Куинтън е бенефициент на тръста.

Бърт Рейнолдс осиновява Куинтън с втората си съпруга Лоуни Андерсън през 1988. Малко преди смъртта си той го нарича "най-голямото си постижение" и много се гордее с това, че не е искал от него да му помогне за кариера в Холивуд. Куинтън е асистент оператор.