Разтревоженият баща на съпругата на Кание Уест, Бианка, изрази загриженост за дъщеря си и публично поиска тя се прибере в Австралия.

Според Daily Mail Лео Ченсори е пожелал тя да се върне в родината си заедно с рапъра. Наскоро баща й коментира, че по негови виждания Йе се опитва да я отдалечи от най-близките й и всячески се старае да я превърне в "мръсна стока".

По думи на източници, Бианка обаче се колебаела дали е удачно да отлети с любимия си в Австралия, за да се срещнат с баща й. "Кание е поканен също, но тя не е сигурна дали иска. Не знае как би реагирал баща й, ако тримата се срещнат", каза близък до скандалната двойка. По негови думи "Лео по никакъв начин не бил притеснен от влиянието, което има Уест и факта, че го е поканил, със сигурност няма да оправи отношенията между двамата."

Драмата се разиграва малко след като стана ясно, че майка й е отлетяла за САЩ, за да я "спаси от сегашното й положение". "Бащата на Бианка не беше доволен, че съпругата му отиде там. Той смята, че е дала възможност дъщеря му да продължи да е във връзка с Кание. Бианка се обличаше по същия начин и когато майка й пристигна. Нищо не се е променило", коментира още запознатият.

Приятели на младата дама също се опитвали да се свържат с нея, но тя отказвала да приема съветите им. "Кание й забрани достъпа до социалните мрежи", коментират.

Припомняме, че бившата архитектка и асистентка на Уест открай време се показва навън почти без дрехи. Неслучайно тя бе заплашена с глоба в Италия, заради оскъдното си облекло, с което се появява на обществени места.