Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс, отправи критики към дъщеря си, че го е изолирала от живота си и изрази горещото си желание да се запознае с внука си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Вижте снимки >>

В интервю за в. "The Mail on Sunday" Томас Маркъл споделя, че все още се надява да изглади отношенията с дъщеря си, с която не се е виждал отпреди сватбата ѝ с британския принц Хари през май миналата година.

Бащата на бившата актриса таи надежда, че майчинството е "размекнало" дъщеря му и че тя ще сложи край на отчуждението им и ще му позволи да се запознае и да изгради връзка с внука си, който се роди на 6 май тази година, съобщават Франс прес и Контактмюзик, цитирани от БТА.

"Ще се радвам много, ако ми изпратят снимка на Арчи. Мога да я сложа в рамка и да я окача на стената до тази на Меган. Не е ли това което желае всеки дядо? Любопитен съм да разбера дали той е наследил прословутия нос на Маркъл...", споделя Томас.

"Понякога имам чувството, че хората си мислят, че не обичам дъщеря си. Обичам я много. Доскоро помежду ни нямаше никакви проблеми. Докато Меган беше бременна с Арчи си мълчах, но сега реших да проговоря отново, защото те продължават да ме изолират от живота си. Разочарован съм, че не мога да видя Арчи. Надявам се, че майчинството е размекнало Меган дъщеря ми и тя ще ме потърси. Вярвам, че всички семейни различия могат да бъдат разрешени и че това все още е възможно за мен, Меган и Хари", допълва бащата.