Три седмици след раждането си, дъщерята на певеца Орлин Павлов беше изведена на първата си разходка, съобщават от "24 часа".

Вижте снимки на семейството >>

Майка ѝ Диана публикува снимка от разходката в профила си във Фейсбук, а под нея приятели на младите родители честитиха рожбата им и не пропускаха да правят комплименти на майката за бързото ѝ възстановяване и свежия външен вид.

Седмица след раждането на дъщеря му, Орлин Павлов благодари на всички за хубавите пожелания, които е получил. Той издаде в "На кафе", че приятелката му Диана е родила естествено и се чувства отлично. За новата си роля на баща сподели:

"Страхотно е! Нещо ново, голямо предизвикателство. Едно ангелче, което е в ръцете ни. Едно много крехко създание, на което ще даваме много любов."

Снимка: Facebook

Певецът сподели, че правилният човек за него - Диана, се е появила по най-естествения начин, без Орлин да търси любовта целенасочено.

"Съдбата си знае работата. Никога не трябва да я натискаме или да ѝ даваме зор. Мисля, че нещата са предопределени по някакъв начин", допълни той.

Елизабет е първото дете на певеца, който през април ще навърши 40 години. Той лично обяви новината за раждането на бебето с думите:

"Елизабет Павлова, добре дошла на този свят."

"Диана, обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен: "Светът е друг, когато си тук", написа още той.