Топмоделът Бела Хадид и рапърът The Weeknd сложиха край на взаимоотношенията си. Според Е! News 22-годишната красавица и 29-годишният носител на награда "Грами" са решили да се разделят отново, при това една година след като се бяха събрали повторно.

Вижте техни снимки >>

"Те се разделиха", категоричен е източник на медията.

Според него основен фактор за това решение е разстоянието, което често ги разделя.

"Те са на различни места в момента, физически, но и психически. Бела се подготвя за ангажиментите си в Седмицата на модата, а рапърът работи върху музиката си, както и предстоящия си актьорски дебют", твърди източникът.

Графикът на двамата постоянно се разминавал и те почти винаги се оказвали на противоположни точки по света, което водело до напрежения и спорове. Оказва се, че двойката от месеци не е прекарвала време заедно.

Но това може да не е окончателният финал на съвместния им път, понеже историята помни и други тежки времена за тях. След като през 2015 г. се запознаха на музикалния фестивал Coachella, двамата гледаха да странят от медийното внимание. Същата година през месец декември обявиха, че връзката им е приключила, но 2 месеца по-късно изненадващо се събраха.

"Засега се фокусират върху себе си и своите проекти", споделя източникът, който не изключва варианта след известно време отново да ги видим окрилени от любовта.