Супермоделът Бела Хадид отпразнува 23-ия си рожден ден в компанията на семейството и приятелите си в Ню Йорк.

Вижте снимки >>

За специалната вечер Бела избра тоалет от червено кадифе с абстрактни черни линии и яркожълти акценти. Роклята без ръкави и с висока яка прилепваше плътно по тялото на манекенката, като подчертаваща стройната ѝ фигура. Дължината на тоалета бе малко под коляното, а Бела съчета атрактивната визия с високи ботуши в черно с алигаторска шарка.

По-рано през деня средното дете на Йоланда Хадид събра семейството и приятелите на празничен обяд в известно нюйоркско заведение. Тогава Бела заложи на черен шлифер и къса пола, съчетани с 3/4-чорапи и гръндж обувки.

Джиджи Хадид не пропусна да поздрави любимата си сестричка за рождения ѝ ден. Тя публикува черно-бели снимки в личния си профил в Инстаграм, на които двете сестри купонясват. Към  кадрите по-малката сестра написа:

"С пожелание на честита 23-та година около слънцето на моята най-добра и сладка сестричка. Твоето голямо сърце и заразителна светлина благословяват всеки живот, до който се докоснеш. Щастлива съм и благодарна, че мога да правя всичко с теб. Обичам те повече, отколкото думите могат да изразят. Празненството за рождения ден продължава!!!"